Inloophuis Hoorn
Inn de Koepel:
Uw plek om mensen te ontmoeten


Wij verwelkomen iedereen in ons inloophuis in de centrale bibliotheek in hartje Hoorn

Inloophuis Hoorn | Inn de Koepel
Inloophuis Hoorn | Inn de Koepel
Inloophuis Hoorn “Inn de Koepel” is gevestigd in de prachtige, historische “Lombaert” zaal uit 1606, die wij huren van de vereniging Hendrick de Keyser en is te bereiken via de ingang van de centrale bibliotheek Hoorn, Wisselstraat 8. In deze sfeervolle en gastvrije huiskamer kan je in een weldadig rustige omgeving jezelf zijn en met andere bezoekers verblijven met een kop koffie of thee of voor een gesprek met elkaar of met een van onze medewerkers. Tevens kan in de huiskamer over persoonlijke problemen worden gepraat.
Het inloophuis is toegankelijk en faciliteert rolstoel- en scootmobielgebruikers.
Openingstijden: Inloophuis Hoorn Inn de Koepel is open op maandag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Wees welkom!

Inn de Koepel

Wij bieden, in de aangename Lombaert zaal in de centrale bibliotheek in Hoorn, een plek voor mensen om bij het genot van een kop kofie, thee of frisdrank bij te komen en te praten met andere mensen of met onze medewerkers. Onze medewerkers, allemaal vrijwilligers, bieden een luisterend oor voor iedereen. De vrijwilligers worden gesteund door de coördinator. Vrijwilligers werken als gastheer en gastvrouw, zij zijn het aanspreekpunt en staan centraal in onze organisatie. De coördinator zorgt voor de planning, scholing, public relations, het organiseren van activiteiten etc.
Interessante lezing inloophuis Hoorn
Inloophuis Hoorn Inn de Koepel

Samenwerking

Er is een goede samenwerking met andere non-profit instanties en kerkelijke organisaties.
Zo komt u met ons in contact
inloophuis hoorn