Vrijwilligers voor inloophuis

Inloophuis Hoorn zoekt vrijwilligers

“Inn de Koepel” is het inloophuis van Hoorn, gevestigd in de genoveerde “Lombaert” zaal uit 1543 in de centrale bibliotheek van Hoorn. In deze sfeervolle en gastvrije huiskamer kan je in een rustige omgeving jezelf zijn en met andere bezoekers verblijven met een kop koffie of thee of voor een gesprek met elkaar of met een van onze medewerkers. Tevens kan in de huiskamer over persoonlijke problemen worden gepraat.

Aanbod van activiteiten 

Het aanbod van activiteiten wordt bepaald door de vraag vanuit de bezoekers zelf. Hun signalen komen terecht bij de vrijwilligers die het huis runnen. Deze vrijwilligers worden gesteund door de coördinator. Vrijwilligers werken als gastheer en gastvrouw, zij begeleiden activiteiten en zijn het centrale punt in de organisatie. De coördinator zorgt voor de planning, scholing, public relations, het organiseren van activiteiten etc.

Wat bieden wij aan

– tijd en aandacht;
– informatie en advies;
– lotgenotencontact;
– activiteiten;
– een “veilige” ontmoetingsplaats.

Vrijwilligers/gastvrouwen/gastheren

Inn de Koepel zoekt nieuwe vrijwilligers/gastvrouwen/gastheren Draag jij inloophuis Inn de Koepel een warm hart toe en lijkt het je leuk om bij ons werkzaam te zijn als vrijwilliger? Neem dan contact op met Urmie Seedorf info@inndekoepel.nl zijn op zoek naar gastvrouwen/gastheren die er voor onze gasten kunnen zijn met een luisterend oor en naar vrijwilligers die op een praktische manier kunnen helpen in onze organisatie. Denk aan het maken van planningen en administratieve werkzaamheden. We horen graag van je!

Stichting inloophuis de Koepel heeft in dit authentieke pand van vereniging Hendrick de Keyser met adres Wisselstraat 8 te Hoorn in juni 2022 een inloopcentrum met de naam: “Inn de Koepel” gevestigd en daarmee een rustige, gezellige ontmoetingsplek in het centrum van Hoorn gecreëerd.

Inn de Koepel worden diverse diensten aangeboden en activiteiten georganiseerd. Je kunt gebruik maken van verschillende spreekuren, ontspannende activiteiten, informatieve thema’s, interessante cursussen en praktische hulp. Een concrete vraag?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *