Inloophuis Hoorn geopend

Toespraak van wethouder Karin Hakhoff bij de opening van inloophuis Hoorn op 3 september 2022.

Na jaren van voorbereidingen is het dan zo ver: de opening van een inloophuis in de binnenstad van Hoorn in de monumentale “Lombaert” zaal van de vereniging Hendrick de Keyser in de Wisselstraat. In deze sfeervolle en gastvrije huiskamer kan je in een weldadig rustige omgeving jezelf zijn en met andere bezoekers verblijven met een kop koffie of thee of voor een gesprek met elkaar of met een van onze medewerkers. Tevens kan in de huiskamer over persoonlijke problemen worden gepraat.

Het inloophuis Inn de Koepel is toegankelijk en faciliteert rolstoel- en scootmobielgebruikers.

Openingstijden:Inloophuis Hoorn Inn de Koepel is open op maandag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur.

De officiële opening van “Inn De Koepel” vond plaats op zaterdag 3 september

Ontvangst van de gasten in de kantine van de centrale bibliotheek Hoorn.

Eerst werden de gasten verwelkomt door de voorzitter van stichting Freek Groenedijk. De gasten werden verrast met koffie en een “Inn de Koepel” gebakje. Daarna werd de openingshandeling verricht door wethouder Karin Hakhoff van de gemeente Hoorn, door het papier voor de ingang te scheuren. Daarna was er gelegenheid voor een gezellig en informeel samenzijn. Hierbij werden de gasten toegesproken door wethouder Karin Hakhoff, directeur van de bibliotheek Paul Groot en coördinator van het inloophuis Urmie Seedorf.

Als u vragen mocht hebben, kunt u die stellen aan de coördinator Urmie Seedorf,    tel. 0645911047, of email: coordinator@inndekoepel.nl.

U komt met ons in contact via: Contactformulier – Inloophuis Hoorn | Inloophuis Inn de Koepel

Vrijwilligers: Profielen – Inloophuis Hoorn | Inloophuis Inn de Koepel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *